Selecteer een pagina

Gezocht: communicatie- en communitymanager!

Ben jij klaar om jouw communicatie- en organisatieskills in te zetten zodat jongeren overal in Nederland hun stem kunnen laten horen? Dan ben jij onze nieuwe communicatie- en communitymanager! Bij Jongerenambassadeurs geloven wij dat jongeren juist nú het verschil kunnen maken. Door overal in Nederland hun stem te laten horen bij maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheidsinstanties. Als communicatie- en communitymanager lever jij daar een grote bijdrage aan en ben je onmisbaar voor ons team!

Als startend communicatie- en communitymanager zet jij Jongerenambassadeurs regionaal en landelijk verder op de kaart. Jongerenambassadeurs is landelijk actief en online en offline weten jongeren en organisaties ons al goed te vinden. Het is aan jou om dit tot een hoger plan te tillen. Welke mogelijkheden zie jij om nóg meer jongeren te bereiken? Hoe profileren we Jongerenambassadeurs nog beter, zowel offline als online? Welke nieuwe ontwikkelingen signaleer jij binnen en buiten Jongerenambassadeurs?

Daarnaast ben jij samen met een collega verantwoordelijk voor het coördineren van de Jongerenambassadeurscommunity. Samen met een team van regionale jongerencoaches zorg jij ervoor dat jongerenambassadeurs hun match met een organisatie vinden en hou jij contact met geïnteresseerde jongeren, jongerenambassadeurs en jongerencoaches.

Kortom, ben jij toe aan een uitdagende startersfunctie in een enthousiast team en draag je graag bij aan jongerenparticipatie in Nederland? Solliciteer dan uiterlijk 19 juli door je motivatiebrief met CV aan jasmijn@jongerenambassadeurs te sturen. Meer info? De uitgebreide functieomschrijving vind je hier.