Selecteer een pagina

Het Nationaal Agentschap (NA) Erasmus+ Jeugd & European Solidarity Corps heeft allerlei subsidiemogelijkheden voor jongeren, die nog onvoldoende bekend zijn bij jongeren, mensen die met jongeren werken en professionals zoals jongerenwerkers en – jongerenorganisaties. Degenen die wel van hun mogelijkheden afweten, en succesvol een subsidieaanvraag doen, zijn vooral hoogopgeleide jongeren die al actief zijn.

Daar moet verandering in komen! Het NA heeft jouw hulp nodig. Het doel is dat het Nederlandse Agentschap beter weet hoe jongeren en professionals te bereiken en enthousiasmeren, zodat iedere jongere in Nederland weet welke Europese subsidiemogelijkheden er bestaan en er meer jongeren worden betrokken bij de subsidieprogramma’s Erasmus+ Jeugd & het European Solidarity Corps.

Als jongerenambassadeur ga je nadenken en geef je advies over de promotie van de subsidiemogelijkheden en ga je dit zelf in de praktijk brengen. Je probeert een antwoord te vinden op de vragen; hoe bereikt het NA meer jongeren en ook meer diverse groepen jongeren? Hoe kan het NA hen enthousiasmeren? En hoe verlagen wij de drempel om een subsidieaanvraag te doen?

Je werkt niet alleen samen met andere jongerenambassadeurs, maar ook met medewerkers van verschillende afdelingen binnen het NA. Zo krijg je echt een kijkje achter de schermen en een compleet beeld van de organisatie en alle subsidiemogelijkheden. Word jij hier enthousiast van?Β Meld je dan aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825