Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland en Utrecht maken het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

We bereiken een heleboel kinderen en jongeren in de provincies Noord-Holland & Utrecht die met onze hulp toch lekker kunnen sporten of deel kunnen nemen aan een creatieve hobby. Maar tussen al deze kinderen en jongeren zitten een stuk meer jongens dan meisjes. Dit betekent dat er een heleboel meiden niet meedoen aan sport of cultuur. En dat willen we natuurlijk niet! Ook deze meiden zouden lekker moeten kunnen sporten of creatief bezig moeten kunnen zijn, ongeacht of daar thuis genoeg geld voor is.

Maar hoe bereiken we nou deze meiden? Daar kunnen we jouw hulp en ideeën goed bij gebruiken! Lijkt het je leuk om hier met ons over mee te denken? Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een bericht naar 06-18530825