Selecteer een pagina

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe betaalt contributie en lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen met geldzorgen. Zo kunnen alle kinderen meedoen aan sport, muziek maken, dansen, schilderen of toneelspelen! Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een tussenpersoon zoals een juf, meester, buurtsportcoach, het sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

In 2017 zijn wij gestart met een speciaal Drents zwemlesprogramma genaamd Bartje leert zwemmen, dat zelfs nationale aandacht heeft gekregen vanwege haar unieke opzet. Het JFSC Drenthe heeft afspraken gemaakt en werkt samen met bijna alle zwembaden in Drenthe. Jij gaat onderzoeken of de effecten en gevolgen van de introductie van dit programma aan onze verwachtingen voldoet. Op basis van jouw onderzoek en advies gaan wij het programma bijsturen. Het onderzoek zal grotendeels uitgevoerd worden door analyse van gegevens die beschikbaar zijn in onze database. Om gevoel bij het onderzoek te krijgen gaan we natuurlijk eerst op bezoek bij meerdere zwembaden om het verschil te ervaren.

Dus vind jij het ook belangrijk dat alle kinderen, ongeacht hun financiële situatie, zwemles kunnen krijgen? Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een berichtje naar 06-18530825!