Selecteer een pagina

Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar jong talent! Heb jij wat tijd over en ben je op zoek naar een plek waar je impact kan maken en veel kunt leren? Dan is dit een leuke kans voor jou!

De Nieuwe Jutter is een buurthuis bedacht voor en door mensen in Rivierenwijk, Utrecht. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is dit buurthuis al meer dan 13 jaar een belangrijke ontmoetingsplek in de buurt. Een warme plek en voor sommige zelfs een tweede thuis! Maar tijden veranderen en dat brengt nieuwe uitdagingen voor het buurthuis mee. Om mee te gaan met de veranderingen, is de inzet van jou als jonge frisse wind, onmisbaar. Met het programma ‘De Verschilmakers’ willen we een nieuwe generatie vrijwilligers en sociaal initiatiefnemers inspireren, begeleiden en de mogelijkheid geven zich verder te ontwikkelen. We kijken hierbij vooral naar jouw eigen interesses, kwaliteiten en ideeën. Je krijgt begeleiding en er is budget om in te zetten voor trainingen, workshops of het uitvoeren van activiteiten. Thema’s waar je aan zou kunnen denken zijn: communicatie & sociale media, muziek & cultuur, duurzaamheid & vergroening, culturele diversiteit & inclusie, eenzaamheid & verbinding, sport. We zijn vooral benieuwd naar wat jij leuk vindt! Hierbij is veel mogelijk, zodat je echt impact kunt maken!

Dus wil jij een tof netwerk opbouwen, veel leren en meewerken aan een startend project, waarbij je de ruimte en begeleiding krijgt om je eigen ideeën om te zetten in nieuwe initiatieven en projecten? Ben je vanaf september voor 3 uur in de week beschikbaar voor minimaal 3 maanden? En ben je tussen de 18 en 27 jaar en woonachtig in Utrecht (of zelfs in Rivierenwijk)? Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een berichtje naar 06-18530825!