Selecteer een pagina

Genieten van kunst en cultuur! Kunst en cultuur voor iedereen. Of je nu bij ons, op school of in de wijk je creativiteit tot bloei laat komen. Dat maakt niet uit. Kubus is er voor iedereen en zorgt ervoor dat jong en oud, beginner en gevorderde, mensen met en zonder beperking kan genieten van een breed kunst- en cultuuraanbod. Wij maken kunst zichtbaar en zorgen ervoor dat iedereen in Lelystad daarvan kan genieten!

Wij bieden een gevarieerd kunstaanbod, waaronder cursussen en workshops. Ruim 1500 cursisten werken wekelijks aan hun creatieve talent dankzij de cursussen die wij samenstellen. Wij zijn er stiekem dan ook best wel trots op dat iedere Lelystedeling vroeg of laat Kubus tegen het lijf loopt. Daar doen we het voor. Wij zijn ook theater, concertzaal, open podium en tentoonstellingsruimte. Kortom, dé plek om je kunsten te tonen aan publiek. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk mensen zich thuis en welkom voelen in de Kubus!

Maar we zijn er nog niet. Eén van de ambities van Kubus is het beter bereiken en aanspreken van jongeren uit verschillende Lelystadse wijken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Als jongerenambassadeur denk je (kritisch) mee over het cursusaanbod: wat spreekt je aan, wat mis je en welke ideeën over kunst en cultuur voor Lelystad heb je zelf? Ook denk je mee en geef je advies over het benaderen van nieuwe en jonge doelgroepen.

Wij zoeken creatieve breinen die een plek zoeken om hun ideeën over muziek, kunst en cultuur voor jongeren in Lelystad vorm te geven en te ontwikkelen. Je vindt het leuk om mee te denken over het cursusaanbod voor jongeren en je weet jongerengroepen in Lelystad te bereiken. Als jongerenambassadeur werk je met een groep jongeren naar de uitwerking van jouw ideale Kubus-programma.

Weet jij jouw ideeën waar te maken? Wil jij aansluiten als jongerenambassadeur? Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een bericht naar 06-18530825