Selecteer een pagina

Gaat jouw hart sneller kloppen van architectuur? Dan is Kunstlinie Almere op zoek naar jou! Voor een tentoonstelling van Liesbeth van der Pol, een toonaangevende architecte, zoekt het museum jonge ‘Meedenkers’.

Als Meedenker krijg je de kans om over de tentoonstelling en het publieksprogramma je zegje te doen: wat zou jij wel of juist niet willen zien? Wat voor soort events zijn interessant voor jou? Wie is jouw gedroomde spreker of workshopdocent? Met jouw input zorgen we voor een aansprekend programma voor jou en andere geïnteresseerde jongeren.

Je leert niet alleen meer over architectuur, maar ook over het proces van het samenstellen van tentoonstelling, publieksprogramma en educatief programma – en je bent uiteraard welkom bij alle activiteiten die we vervolgens organiseren!

Dus zit jij boordevol goede ideeën en wil je graag meedenken? Meld je dan nu aan als jongerenambassadeur bij de Kunstlinie! Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een berichtje naar 06-18530825!