Kunstwerk! is de culturele voorziening in de Liemers. Sinds 1 januari 2016 zijn we een gecombineerde organisatie. Kunstwerk! bestaat uit een theater, muziekschool, bibliotheek, museum en volwassenen educatie. Onze organisatie bouwt mee aan een creatieve samenleving in de Liemers door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze het brede spectrum van kunst en cultuur te laten beleven. Dat weten de scholen, professionals en pensionado’s, maar nog niet genoeg young adults die een MBO/HBO opleiding volgen. Help jij ons om inzichtelijk te maken wat zij belangrijk vinden? Dan kunnen ook zij erachter komen dat Kunstwerk! een super creatieve plek is om elkaar te ontmoeten, je ideeën in praktijk te brengen en je te ontplooien!

Als jongerenambassadeur help jij ons om young adults te bereiken. Wat willen zij doen als ze in de weekenden thuis komen? Willen ze een plek waar ze elkaar kunnen treffen onder het genot van een kop koffie (met korting), zoeken ze atelierruimte, zoeken ze ‘ruimte’ waar ze opgedane kennis tijdens de studie in praktijk brengen, zoeken ze cursusaanbod om hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, kortom: young adults kom maar op met de ideeën, Kunstwerk! wil hierin graag ondersteunen.

Met deze vragen ga jij aan de slag, door (online) onderzoek en door in gesprek te gaan met (lokale) young adults. Want aan wie kun je beter vragen wat ze willen, dan aan ‘the young people themselves’? Help ons als Jongerenambassadeur op weg! Meld je dan nu aan als jongerenambassadeur, via 06-18530825 staan wij klaar voor al jouw vragen!