Selecteer een pagina

Muziekgebouw aan ’t IJ is een podium in Amsterdam voor hedendaagse muziek waaronder klassiek, elektronisch, pop, jazz en world. Muziek verbindt. Avontuurlijk programmerend willen we dat zoveel mogelijk mensen zich thuis en welkom voelen in het Muziekgebouw en zich herkennen in de programmering, de bezoekers en de mensen die hier werken.

Eén van de ambities van het Muziekgebouw is het beter bereiken en aanspreken van nieuwe en jonge publieksgroepen uit verschillende Amsterdamse stadsdelen. Als jongerenambassadeurs mogen jullie (kritisch) meedenken over de promotie van o.a. The Rest is Noise. Ook denk je mee en geef je advies over het benaderen van nieuwe en jonge doelgroepen.

Wij zoeken creatieve breinen die een plek zoeken om hun ideeën over muziek, kunst en cultuur voor jongeren in Amsterdam vorm te geven en te ontwikkelen. Je vindt het leuk om mee te denken over muziek voor jongeren en je weet jongerengroepen in Amsterdam te bereiken, van binnenuit. Je gaat in een groep van jongerenambassadeurs aan de slag en zal minstens een dagdeel in de week bij Muziekgebouw aan ’t IJ aan de slag gaan. Je leert de organisatie van binnenuit kennen en wordt echt onderdeel van het team!

Wil jij jouw stem laten horen op deze droomplek, ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud en woonachtig in Amsterdam? Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een bericht naar 06-18530825