Het Groene Toekomst Collectief is hèt platform in Limburg rondom thema’s zoals duurzaamheid, klimaat, natuur! Het collectief maakt onderdeel uit van de Natuur en Milieufederatie en verbindt jongeren uit heel Limburg met elkaar om elkaar te versterken en samen projecten op te zetten rondom onze thema’s. Ons doel is jongeren de middelen en connecties bieden om te bouwen aan een groene toekomst.

Een nieuw platform opzetten is niet gemakkelijk en we zijn nog druk met de vraag ‘Hoe brengen we de groep in beweging?’ bezig. Dus hoe zorgen we dat mensen intrinsiek gemotiveerd zijn en actief meehelpen en meedenken. We hebben momenteel twee werkgroepen, een groep die bezig gaat met de werving van nieuwe deelnemers en een groep die werkt aan een event rondom de stikstofproblematiek. Bij één van deze twee werkgroepen kun jij je als Jongerenambassadeur aansluiten!

Als Jongerenambassadeur heb je veel mogelijkheden om bij ons actief te worden en houden we rekening met jouw interesses en kwaliteiten! Zo kun je bijvoorbeeld creatieve acties opzetten, nieuwe netwerken en verbindingen met partijen op gaan zetten, ideeën ontwikkelen én deze uitvoeren voor de social media, promotiemateriaal ontwikkelen en natuurlijk jouw ideeën en kennis over belangrijke thema’s naar voren brengen.

Dus waarom je voor ons zou kiezen? Je kunt iets betekenen en meer leren over onze thema’s, je leert veel nieuwe mensen kennen en vergroot zo je netwerk en ook mag jij je stem gaan laten horen over de meest actuele thema’s van vandaag! Meld je dan aan als jongerenambassadeur of stuur een appje naar 06-18530825!