Selecteer een pagina

Bij Noordhoff willen we aansprekend en actueel lesmateriaal ontwikkelen, waarmee jullie op school en thuis het beste uit jezelf kunnen halen. We hebben zelf ideeën over wat het beste werkt, maar jullie weten dat nog beter. Graag gaan we met jullie in gesprek!

We zijn op zoek naar jongeren die met ons mee willen denken over wat leuk en aansprekend lesmateriaal is. Je hoeft hiervoor geen talenknobbel te hebben of de nieuwe Elon Musk te zijn: we zijn vooral op zoek naar de meningen van een groep super eerlijke jongeren. Zeg wat je vindt, wat volgens jou werkt en vooral ook wat niet – daar gaat het ons om.

Hoe kun je ons helpen? We willen graag in gesprek met je over wat jou bezighoudt op school en daarbuiten, zodat we het lesmateriaal leuker en beter kunnen maken. Ook willen we je in de loop van het traject voorbeelden voorleggen van lesmateriaal. Daarbij zijn we enorm geholpen met jouw ongezouten mening.

Dus heb jij goede ideeën en wil jij deze ideeën volgend jaar in de lesboeken hebben staan? Meld je dan aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825