Selecteer een pagina

Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam heeft als missie om gezinnen van een ziek kind dicht bij elkaar te houden. Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders en broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg voor hun zieke kind beter vol met een rustplek in de buurt. Daarom logeren in het Ronald McDonald Huis de ouders en broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuis bed om een nachtzoen te geven, voor een verhaaltje voor het slapengaan of als elke seconde telt. Maar om dit belangrijke werk mogelijk te maken, zijn er vrijwilligers nodig…

Met jouw hulp en creativiteit wil het huis zichzelf op de kaart zetten in Rotterdam! Je wordt dé jongerenexpert van Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en geeft advies over: welke associaties hebben jongeren bij de organisatie? Hoe kunnen ze het vrijwilligerswerk interessanter maken voor de jongeren? En welke kanalen moeten ze daarvoor gebruiken? Zo draag je bij aan de missie van het huis en maak je zorg voor álle families mogelijk.

Dus wil jij graag mensen helpen, ben je 18 jaar of ouder en woon je in de omgeving Rotterdam? En ben jij vanaf de zomer beschikbaar? Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een berichtje naar 06-18530825!