Deze adviesorganisatie ter voorkoming en bestrijding van discriminatie vindt dat het tijd is om samen in actie te komen. Discriminatie is heel breed: etniciteit, geslacht, seksuele gerichtheid, leeftijd en handicap. Dit kan je bijvoorbeeld overkomen tijdens het uitgaan, op school, in het openbaar vervoer of op je werk.

Niet iedereen is zich ervan bewust welke vormen van discriminatie er zijn en dat bijna iedereen hier wel eens mee in aanraking komt. Vizier maakt dit bespreekbaar en helpt mensen hier verandering in te brengen. Maar hiervoor is het wel belangrijk dat jongeren hen weten te vinden. En daarbij hebben ze jouw hulp nodig! Als jongerenambassadeur breng je Vizier online onder de aandacht bij jongeren. Jij zorgt voor naamsbekendheid op social media!

Ben jij creatief en zit je vol met ideeën over de inzet van social media? Wij zoeken een jongerenambassadeur die onze platforms (Instagram en TikTok) naar een volgend niveau kan tillen. Schrijf teksten voor de socials, geef advies over de vormgeving en maak je eigen video’s en edit ze. Je bent nieuwsgierig, onderzoekend en je hebt frisse, nieuwe ideeën over wat goede sociale content is. Je werkt samen met de communicatieadviseur, consulenten en adviseurs om de communicatie over wat wij als antidiscriminatievoorziening doen te vertalen naar online content. 

Ben je enthousiast, creatief en nieuwsgierig? Heb jij ideeën over hoe je jongeren het beste kunt bereiken? En wil jij bijdragen aan de missie van Vizier? Meld je dan aan als jongerenambassadeur of stuur een berichtje naar 06-18530825!