De ZSOM Omroep Groenlo maakt al jaren tv-programma’s voor bewoners van verzorgings- en verpleegtehuizen alsmede voor thuiswonende senioren in de Oost-Achterhoek. Op verzoek worden ook live uitzendingen verzorgd. Al deze programma’s worden gemaakt door de vrijwilligers van de stichting ZSOM en worden uitgezonden op het eigen YouTube-kanaal en de website www.zsom.nl. In de lokale studio en op locatie wordt gewerkt met professionele apparatuur. Hierbij moet je denken aan professionele EFP- en ENG-camera’s, maar ook aan een montagestudio met inspreekruimte (autocue) en een regiewagen (voor multi-camera producties).

De ZSOM is op zoek naar jongerenambassadeurs vanaf 16 jaar die willen meedenken over hoe jongeren betrokken kunnen worden bij de werkzaamheden van de omroep, waardoor het ook in de toekomst mogelijk blijft om programma’s te kunnen blijven maken specifiek voor de doelgroep van de omroep. De concrete onderzoeksvraag luidt als volgt: Op welke wijze kunnen we jongeren enthousiasmeren om vrijwilliger te worden bij onze omroep? Het lijkt de omroep leuk om een wervings-promotiefilm te maken, maar uiteraard krijgen de jongerenambassadeurs ook alle ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Kan jij niet wachten om als jongerenambassadeur aan de slag te gaan bij de ZSOM? Meld je aan als jongerenambassadeur of app naar 06-18530825!