Selecteer een pagina

Jongeren en organisaties ondersteunen impact te maken?Β Word jongerencoach!

Bij Jongerenambassadeurs geloven wij in de kracht en onmisbare impact van jongeren. Met hun energie, ideeΓ«n en adviezen zetten zij de wereld positief in beweging. Daarom matcht Jongerenambassadeurs in heel Nederland jongeren aan organisaties, bedrijven en (overheids)instanties met relevante vraagstukken voor jongeren. Wil jij jongeren tussen de 14 en 27 jaar overal in het land de kans geven hun stem te laten horen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In heel Nederland maakt Jongerenambassadeurs matches tussen gemotiveerde jongeren van 14 tot 27 jaar en organisaties die een adviesvraag aan hen voorleggen. Als jongerencoach weet jij jongeren, scholen en organisaties te enthousiasmeren en te binden aan het project. Je gaat proactief en creatief aan de slag met de kansen die je signaleert bij scholen en organisaties. Je traint en begeleidt jongeren(panels) in hun jongerenambassadeurschap en schakelt nauw met het Jongerenambassadeursteam.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Je vindt de volledige vacaturetekst hier.

Wil je alvast een idee krijgen wat een jongerencoach zoal doet? Bekijk hieronder de ervaringen van jongerencoach Jasmin: