Word jongerenvoorlichter bij Jongerenambassadeurs!

Bij Jongerenambassadeurs geloven wij in de kracht en onmisbare impact van jongeren. Met hun energie, ideeën en adviezen zetten zij de wereld positief in beweging. Daarom matcht Jongerenambassadeurs in heel Nederland jongeren aan organisaties, bedrijven en overheden met relevante vraagstukken voor jongeren. Wil jij jongeren tussen de 12 en 30 jaar overal in het land de kans geven hun stem te laten horen?

Als jongerenvoorlichter ondersteun jij het Jongerenambassadeursteam bij hun missie: een maatschappij waarin jongerenparticipatie niet meer weg te denken is! Je helpt dit waar te maken op vier vlakken in het onderwijs, binnen organisaties, onder jongeren natuurlijk en je helpt ons het proces te verbeteren. Deze werkzaamheden voer je uit in jouw eigen regio, maar je staat in nauw contact met het landelijke Jongerenambassadeursteam en je medevoorlichters. De lijntjes zijn kort, er is veel online contact en eens per maand sluit je aan bij het (online) teamoverleg. Je werkt voornamelijk vanuit huis of je bent onderweg naar organisaties of scholen. Dit alles doe je een paar uur per week. We zijn een landelijk project en dat willen we ook graag weerspiegelen in ons team, dus geen woonplaats is te ver.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Je vindt de volledige vacaturetekst hier.

Wil je alvast een idee krijgen wat een jongerenvoorlichter zoal doet? Lees hier de blog van Tycho, Femke of het interview van Shilaf!