Selecteer een pagina

Nieuwe coronamaatregelen

Opnieuw zijn de coronamaatregelen aangescherpt. Mensen blijven zoveel mogelijk thuis en grote groepen mogen niet meer samenkomen. Misschien mag je niet meer live bij je favoriete sport kijken of gaan je feestjes niet door. Natuurlijk erg jammer, maar gelukkig zijn er ook dingen die nog wel door kunnen gaan. Net even anders maar niet minder leuk!

Bij Jongerenambassadeurs is het ook even wennen, we komen niet meer op kantoor en zien elkaar alleen nog online. Gelukkig kunnen we nog net zo hard doorgaan met werken en blijven de nieuwe jongeren, droomplekken en dus matches binnenstromen. Deze week hebben we online al verschillende kennismakingsgesprekken gevoerd. Dit betekent dat er ook nieuwe trajecten worden opgezet, helemaal op maat gemaakt om te voldoen aan de coronamaatregelen.

Juist nu is het belangrijk dat jongeren hun stem laten horen. Er wordt vaak over jongeren gepraat, maar nauwelijks met hen. Jongerenambassadeurs laat de stem van jongeren in de maatschappij horen. Hoe blijft een bedrijf boven water in coronatijd? Hoe kan een organisatie jongeren aan zich binden nu ze niet meer fysiek aangesproken kunnen worden? Naast deze vragen zijn er nog veel meer vraagstukken waar jij als jongerenambassadeur mee aan de slag kan gaan. Dus, waar wil jij een verschil maken?

Houd voor updates onze site en socials in de gaten. Binnenkort komen we met meer nieuwe droomplekken. Daarnaast staan onze jongerencoaches klaar voor al jouw vragen en natuurlijk om mee te denken. Laat ons weten waar jij impact wilt maken! App of bel naar 06 18530825.

Team Jongerenambassadeurs