Organisaties

Vernieuwende inzichten
en frisse ideeën

Heeft jouw organisatie een brandende vraag over of voor jongeren? Ben je op zoek naar een vernieuwend perspectief vanuit een frisse, jonge blik? Zoek je naar dé oplossing om jongeren aan jouw organisatie te binden? Met een jongerenambassadeur breng je jongerenperspectief in jouw organisatie! Gericht advies dat direct in de praktijk toepasbaar is.

Hoe werkt het?

In heel Nederland matcht Jongerenambassadeurs de concrete vragen van maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheidsinstanties aan enthousiaste en gemotiveerde jongeren. Dit loopt uiteen van ‘Hoe maken we een museum jongeren-proof?’ tot aan ‘Welke manieren werken het beste om jongeren te informeren over vaccinaties?’. Jongerenambassadeurs lopen voor een periode van vier tot zes maanden voor enkele uren per week mee in jouw organisatie, brengen hun ideeën in en geven advies over de vraag die jij aan hen voorlegt. Vanaf de start worden ze daarbij begeleid door onze jongerencoach, die ook beschikbaar is voor al jouw vragen. Aan het eind presenteren de jongerenambassadeurs hun advies! Bekijk hier het stappenplan.

Van idee tot match

Is jouw organisatie klaar voor een Jongerenambassadeur?
Vul hieronder de checklist in!

Heb je alles kunnen aanvinken? Dan is jouw organisatie geschikt voor een Jongerenambassadeur. Ga naar de toolkit en ontdek hoe je kunt voorbereiden.

Heb je nog niet alles aan kunnen vinken of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Jasmijn Verbeek via info@jongerenambassadeurs.com of Whatsapp naar 06-18530825.

Aanmelden

U kunt uw droomplek hier aanmelden.  Wij nemen contact met u op!  Want er zijn genoeg jongeren die het verschil willen maken!