Organisaties

U bent de droomplek!

Heeft u die droomplek voor een jongere met goede ideeën, adviezen en tips? Een jongere met een frisse blik op de wereld en dus ook op uw organisatie. Wilt u nog aantrekkelijker zijn voor jongeren als werkgever en zoekt u passend advies? Zet uw organisatie in de schijnwerpers en maak plek voor een jongerenambassadeur. Geef jongeren de kans het verschil te maken!

Jongerenambassadeurs

Jongeren kijken op een andere manier naar de wereld. Gedreven vanuit ervaringen, ideeën, wensen en creativiteit willen ze het verschil maken. Ook voor uw organisatie. En dat willen we met dit project ook mogelijk maken. FNO en de PA-academie hebben de handen ineengeslagen om een proeftuin rond maatschappelijke diensttijd in te richten vanuit de kracht van jongeren. In heel Nederlands willen we u en andere overheden, bedrijven, goede doelen, zorginstellingen, scholen de kracht en creativiteit van jongeren bieden.

Aan de slag!

  • U plaatst uw droomplek met concrete opdracht of vraag op onze website.
  • Een betrokken jongerenambassadeur tussen de 15 en 21 jaar heeft interesse en wordt aan uw organisatie gematcht.
  • Zij krijgen een training hoe op te treden als een jongerenambassadeur voor zij bij uw organisatie aan de slag te gaan.
  • De jongerenambassadeur is gedurende een half jaar 2 tot 4 uur per week bij u actief.
  • U krijgt van de jongerenambassadeur in de hele periode gerichte adviezen die direct bij u in de praktijk toepasbaar zijn. Uw eindadvies krijgt u op originele wijze aangeboden.
  • U geeft hiermee jongeren de kans om werkervaring op te doen en talenten te ontwikkelen én u krijgt de kans wellicht uw werknemers van de toekomst te vinden.
  • Gedurende het traject worden de jongeren begeleid door een mentor en hebben daarmee 24/7 een coach.
  • Onze projectleider Jasmijn Verbeek is uw aanspreekpunt.

Meer lezen? Bekijk onze Factsheet!

Aanmelden

U kunt uw droomplek hier aanmelden.  Wij nemen contact met u op!  Want er zijn genoeg jongeren die het verschil willen maken!