Waar moet jouw advies gehoord worden?

Aan de slag met jouw ideeën!

Zit jij boordevol goede ideeën? En zou je het leuk vinden dat er echt naar jou geluisterd wordt? Dat kan! Op basis van jouw interesses zoeken wij organisaties die met jouw ideeën en adviezen aan de slag willen. We bieden maatwerk zodat je het prima kunt combineren en álle jongeren tussen de 15 en 21 jaar mee kunnen doen. Dus heb je zin in een uitdaging? Meld je hier aan!

Wat ga je doen?

Je gaat meelopen in een organisatie die jou aanspreekt en waar jij aan de slag wil. Je mag je ideeën delen en adviezen geven. Jouw mening telt. Wat kan beter? Hoe kunnen deze organisaties nog meer rekening houden met jongeren? Hoe kunnen ze jongeren nog beter bereiken? Jij kan het antwoord gaan vinden. Dat doe je vanuit wat jou goed lijkt, wat je ervaringen zijn of wat volgens jou beter kan.  Een unieke ervaring!  Ook voor de toekomst.

Certificaat

Heb je je programma succesvol afgerond? Dan ontvang je van ons een Jongerenambassadeurs-certificaat!

En dat doe je niet alleen!

Samen met een groep jongeren én jouw persoonlijke coach ga je aan de slag. Je wordt persoonlijk en als groep begeleid, krijgt interessante trainingen en leert ook veel in de praktijk. Na dit traject heb je niet alleen een unieke ervaring, maar vooral ook veel skills die je overal kunt toepassen. Op school. In je toekomstige werk. In je vereniging.

Voor iedereen

Iedereen kan meedoen. Van 15 t/m 21 jaar. Welke opleiding je ook volgt. En vooral ook als voor jou niets vanzelfsprekend is. Loop je tegen drempels aan op school, werk, of in andere activiteiten? Dan krijg je bij ons voorrang en zorgen wij voor een plek waar jij jouw creativiteit kwijt kan. Wil je dat we ergens rekening mee houden? Laat het ons gerust weten.

Aanmelden

Met dit programma op zak laat jij zien dat je talent en lef hebt én het verschil kan maken. Wil jij dat ook? Meld je dan hier aan! Wij nemen contact met je op! Want er is genoeg te doen! Heb je een vraag? Stuur ons een appje op 06 1853 0825 of mail naar jasmijn@jongerenambassadeurs.com!