Waar moet jouw advies gehoord worden?

Aan de slag met jouw ideeën!

Wil jij impact maken bij een ministerie, dierenasiel, museum of iets totaal anders? Wil je (professionele) vaardigheden ontwikkelen? En kan jouw CV wel een boost gebruiken? Als jongerenambassadeur ben jij dé jongerenexpert en geef jij maatschappelijke organisaties, bedrijven of de overheid advies waarmee zij ook echt aan de slag gaan. Met een training leer je skills die je inzet tijdens je jongerenambassadeurschap en die nuttig zijn voor je toekomst. Ruim 200 jongeren gingen jou al voor!

Wat ga je doen?

Op basis van jouw interesses matcht Jongerenambassadeurs jou aan een concrete vraag van jouw droomplek. Voor vier tot zes maanden ga jij voor een paar uur per week naar jouw organisatie waar je jouw ideeën vertelt, meeloopt én advies geeft over de vraag die de organisatie voor jou heeft. Misschien voer je een onderzoek uit of organiseer je een event! Aan het eind presenteer je jouw advies met een presentatie, een verslag, een vlog of misschien heb je wel een veel beter idee! Bekijk hier het stappenplan.

En dat doe je niet alleen!

Bij de start van je jongerenambassadeurschap krijg jij een training waarin je andere jongerenambassadeurs leert kennen, alles leert over het project en skills ontwikkelt voor nu en jouw toekomst! Ook krijg jij een persoonlijke jongerencoach die jou ondersteunt en aan wie je al je vragen kunt stellen. Bij de organisatie ga je alleen, in een duo of in een jongerenpanel aan de slag.

Voor iedereen

Iedereen kan meedoen. Jongerenambassadeurs is voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar, van alle opleidingsniveaus in heel Nederland. Ervaar jij drempels? Daar houden we rekening mee!

Aanmelden

Met dit programma op zak laat jij zien dat je talent en lef hebt én het verschil maakt. Daarnaast word je onderdeel van een bruisende community van (oud-)jongerenambassadeurs! Wil jij dat ook? Meld je dan hier aan! Heb je een vraag? Stuur ons een appje op 06 1853 0825 of mail naar jasmijn@jongerenambassadeurs.com!

Ervaringen in beeld

In dit korte filmpje vertellen jongeren over hun ervaringen bij hun droomplek, de begeleiding van de jongerencoach en wat Jongerenambassadeurs hen heeft gebracht. Kijk en luister naar de ervaringen van jongerenambassadeurs Mark, Sterre, Eda, Esra, Annabelle, Reza en Tessel bij Halt, Gemeente Zutphen, Museum Boijmans van Beuningen en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport!