Back to school

Deze week is iedereen weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Een nieuw jaar met (moeilijke) toetsen, nieuwe dingen leren en hopelijk een jongerenambassadeurschap!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien ben je zelfs dit jaar begonnen in de brugklas of aan je vervolgopleiding of zit je nu in je examenjaar. Maar wat doe jij als je niet bezig bent met het studeren voor de toetsen of met het maken van huiswerk? Zit je te Netflixen, filmjes op YouTube te kijken of ben je gewoon met jouw vrienden iets leuks aan het doen? Misschien heb je ook weleens een post van de Jongerenambassadeurs op Instagram gezien?

Wij hopen dat je nog een paar uurtjes per week vrij wil maken om impact te maken! Jij kan het komende jaar als jongerenexpert advies geven aan een organisatie die graag wil horen wat jongeren te zeggen hebben! Met maar een dagdeel per week voor een paar maanden kun jij écht echt iets bijdragen aan de maatschappij. Er zijn droomplekken bij ministeries, lokale politieke afdelingen, in de kunst- en cultuursector of bij supermarkten. Als je graag iets met dieren, medicijnen of voetbal wil doen, kun je ook bij ons terecht. Staat jouw droomplek er niet bij? Dan kunnen wij altijd een organisatie voor je benaderen.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in als jongerenambassadeur, app ons op 06-18530825 en hou ook onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!