Update: Uitgelichte droomplek: Denk jíj mee met Ariana Grande over haar nieuwe World Tour?!

We hebben nu een wel héél bijzondere droomplek beschikbaar: Ariana Grande hoort graag het advies van een Jongerenambassadeur voor haar nieuwe World Tour! In augustus en september staat deze wereldster in een volledig uitverkochte Ziggo Dome, en jíj kan daar niet alleen bij zijn, je mag ook nog eens meedenken over de aankleding van de show!

De World Tour is al zo goed als rond, maar om de Nederlandse shows net dat beetje extra te geven voor alle fans wil de organisatie graag nog eens naar de aankleding laten kijken. En daarbij maken ze graag gebruik van het advies van een jongerenambassadeur!

Ben jij Ariana’s grootste fan? Ken jij al haar nummers uit je hoofd en weet jij wat zij mooi vindt? Dan is dit jouw kans om al je creativiteit in te zetten en mee te kijken bij de organisatie van een mega-concert! Meld je aan via de site, of stuur ons een appje om te laten weten dat jij geïnteresseerd bent op 06 18530825!

Update: Helaas… Ariana biedt niet écht een droomplek aan voor een jongerenambassadeur. Het is tenslotte 1 april! 😉😒 Bedankt voor alle enthousiaste reacties!