Sterre maakt het verschil bij Andere Tijden!

De dag van Jongerenambassadeur Sterre begon vroeg vandaag. Na een lange treinreis van Den Haag naar Hilversum kwam zij aan op het Media Park. Spannend, want het is Sterre’s eerste dag als Jongerenambassadeur bij de redactie van ‘Andere Tijden’, het geschiedenisprogramma van de NTR.

Sterre is klaar voor haar eerste dag als jongerenambassadeur bij geschiedenisprogramma Andere Tijden!

Geschiedenis is mijn lievelingsvak op school. Ik vond het leuk om te ontdekken hoe mijn opa vroeger leefde en dat is uitgegroeid tot mijn hobby! Tegelijkertijd zie ik dat mijn klasgenoten geschiedenis helemaal niet zo leuk vinden. Daar wil ik verandering in brengen!”, aldus de 16-jarige Sterre.

De eindredacteur van ‘Andere Tijden’ is enthousiast over de komst van de jongerenambassadeur. Het programma trekt nu vooral een ouder publiek, dus het advies van een jongerenambassadeur om het programma en de afleveringen voor scholen nog aantrekkelijker te maken voor jongeren is zeker welkom.

Na een kennismakingsrondje op de afdeling staat de volgende afspraak al weer gepland. Het jongerenambassadeurschap gaat nu echt van start! De komende maanden gaat Sterre advies geven over de ‘socials’ van Andere Tijden. Zij gaat voornamelijk meedenken over hoe Andere Tijden Instagram nog beter kan inzetten om jongeren aan zich te binden en enthousiast te maken voor geschiedenis.

Je volgt Sterre en de andere jongerenambassadeurs via onze site, Instagram, Twitter en Facebook. Ook jongerenambassadeur worden? Vertel ons waar jij aan de slag door een appje te sturen naar 06 1853 0825! Wij denken graag met je mee over wat bij jou past!