Selecteer een pagina

Ervaringen in beeld

Nu beschikbaar: dΓ© Jongerenambassadeursfilm! In deze korte clip nemen jongerenambassadeurs Mark, Sterre, Eda, Esra, Annabelle, Reza en Tessel je mee langs hun ervaringen bij Halt, Gemeente Zutphen, Museum Boijmans van Beuningen en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De film laat een kleine greep zien uit de matches die sinds het begin van Jongerenambassadeurs van start zijn gegaan. Jongeren vertellen over hun ervaringen bij hun droomplek, de begeleiding van de jongerencoach en wat Jongerenambassadeurs hen heeft gebracht. Om maar wat te noemen: een brug bouwen tussen de politiek en de jongeren, een kijkje achter de schermen of kunst beschikbaar maken voor mensen met een visuele beperking. En natuurlijk: β€œgewoon echt een leuke ervaring”! Je vindt het filmpje hieronder en op onze socials!

De matches in het filmpje geven een mooi beeld van wat jongerenambassadeurs hebben neergezet in de afgelopen tijd. Maar er zijn natuurlijk nog veel mogelijkheden! Wil jij ook impact maken als jongerenambassadeur, of ben je een organisatie die ook een vraag heeft voor jongeren? App ons op 06 18530825, we vertellen je graag meer! Ook in deze tijden zijn we gewoon bereikbaar via de app.