Selecteer een pagina

Welke impact heeft coronatijd op jou? Doe mee met de online meet-up van MDT!

Onlangs deed premier Rutte een duidelijke oproep aan jongeren om plannen en ideeën te delen voor de aanpak van de coronacrisis. Staatssecretaris Paul Blokhuis is verantwoordelijk voor de maatschappelijke diensttijd en is ook benieuwd wat jongeren nú bezighoudt. Daarom organiseert #MDT (maatschappelijke diensttijd) op dinsdag 7 juli een online meet-up, speciaal voor jongeren! Ben jij erbij?

Premier Rutte richtte zich een aantal weken geleden tijdens de persconferentie nadrukkelijk tot jongeren: “Ik hoop vooral dat jongeren niet alleen ideeën hebben, maar die meteen ook omzetten in actie: confronteer het schoolbestuur ermee of stap naar de gemeenteraad. Het idee is dat zij een beetje de revolutie starten vanuit de jongere generatie. Dat is waar het hier om gaat.

MDT biedt tijdens de online meet-up de mogelijkheid om in actie te komen en jouw stem te laten horen. Samen met andere jongeren en staatssecretaris Paul Blokhuis ga je in gesprek over wat jou bezig houdt en wat jij belangrijk vindt voor jouw toekomst in de samenleving na corona. Tijdens de meet-up gaat het over de impact van de coronatijd op school, werk, stages, eenzaamheid en je directe omgeving.

Wil jij hier eens over mee praten of heb je een goed idee wat zeker gehoord moet worden? Kom in actie en meld je aan voor dinsdag 7 juli van 15.30 tot 17.30 uur! Bij je aanmelding kun je laten weten over welk onderwerp jij graag in gesprek wilt gaan.