Selecteer een pagina

JA Meet-Up #2: ontmoet, leer & inspireer!

Het is weer tijd voor de community van Jongerenambassadeurs: de Meet-Up. Na het grote succes van onze eerste Meet-Up afgelopen februari komen we deze maand weer bij elkaar. Op woensdag 26 mei van 19:00 tot 20:30 uur vindt alweer onze tweede Meet-Up plaats en jij kan erbij zijn! Lees snel verder om alles te weten te komen over het programma van de avond en meld je hier aan!

Op het programma:

  • Mini-workshop: Jongerencoach Dauphine vertelt over dankbaarheid, alle voordelen hiervan en hoe jij het kunt toepassen in je dagelijks leven.
  • Gastspreker: Paulien Lensink van Halt, een stichting die zich inzet tegen jeugdcriminaliteit, vertelt over haar werk bij Halt en over de samenwerking met de verschillende jongerenambassadeurs.
  • Breakout rooms: Het team heeft leuke ijsbrekers bedacht zodat jullie elkaar op een interactieve en grappige manier kunnen leren kennen.
  • Jongerenambassadeurs aan het woord: Twee jongerenambassadeurs vertellen over hun jongerenambassadeurschap en hoe zij zowel binnen als buiten Jongerenambassadeurs impact maken.

Tijdens onze Meet-Up krijg je de kans om andere jongerenambassadeurs te leren kennen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Wellicht heeft iemand na diens ambassadeurschap wel een eigen bedrijfje opgericht, of heeft iemand een ervaring opgedaan die diens leven heeft veranderd! Ook is het interessant te ontdekken hoe andere jongeren hun stem hebben laten horen. Maar een community kan nog veel meer zijn. Een groep vanjongeren die kennis met elkaar deelt, elkaar tips kan geven, elkaar kan steunen en tot nieuwe inzichten kan komen. Die nieuwe jongeren kan inspireren om ook jongerenambassadeur te worden en daarmee impact te maken. Een manier om over bepaalde thema’s te discussiëren, in contact te blijven met het team van Jongerenambassadeurs en wie weet een manier om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Door het organiseren van een JA Meet-Up hopen wij dit alles te faciliteren.

Ook als je (nog) geen jongerenambassadeur of alumni bent, ben je meer dan welkom bij de Meet-Up. Maak kennis met elkaar en blijf op de hoogte van wat Jongerenambassadeurs allemaal doet. Wie weet word je wel geïnspireerd om zelf (weer) impact te maken!

Dus, wil jij de tweede editie van de Meet-Up niet missen? Meld je dan hier aan op woensdag 26 mei 2021 om 19:00-20:30!