JA Meet-Up #7: Alle ins en outs over studeren en het studentenleven.

Het voorjaar breekt aan, dus het is weer tijd voor een nieuwe meet-up! Op woensdag 3 mei vanaf 19:00 ontmoeten we elkaar online. Tijdens de Meet-Up gaan we in op het leven van een student. Hoe is het om te studeren? Waar loop je tegen aan als student, maar vooral wat is er erg leuk? Als student ben je dus welkom om jouw ervaringen te delen en als scholier kan jij je vragen stellen over studeren. Een leuke manier om elkaar te ontmoeten! Lees snel verder om erachter te komen wat er die avond op het programma staat. Aanmelden voor de Meet-Up kan hier.

Op het programma:

  • Speeddatesessies: Aan de hand van ijsbrekers leren jullie  andere jongeren en de jongerencoaches kennen!
  • Stellingen: Op basis van korte stellingen gaan we in discussie over het studieleven.
  • Ervaringen delen: Verschillende studenten delen hun eigen ervaringen over
  •  de studietijd: hoe is het om te studeren? Hier is ook ruimte om vragen te stellen, waar ben jij benieuwd naar?

 

Tijdens deze Meet-Up leer je andere jongerenambassadeurs kennen, leer je van elkaar en kan je elkaar inspireren. Een mooie gelegenheid om te connecten met andere studenten of scholieren om ervaringen uit te delen. Na deze Meet-Up ga je met meer kennis en vertrouwen jouw studie tegemoet! Verder biedt de Meet-Up een mooie kans om te kijken naar welke jongerenambassadeur trajecten bij jou zouden passen om je te helpen in jouw studie- of loopbaankeuze. Wie weet word je wel geïnspireerd om zelf (weer) impact te maken!

 

Dus, wil jij graag connecten met andere jongeren en/of ben je benieuwd naar het studerende leven? Je bent ook zeker welkom als je niet eerder een Jongerenambassadeur bent geweest. Meld je dan hier aan. Hopelijk zien we je op woensdag 3 mei om 19:00 online. Tot dan!