Selecteer een pagina

Je stem laten horen, hoe werkt dat?

Jongerenambassadeurs laten in heel Nederland hun stem horen: bij musea, bedrijven, ministeries, bibliotheken en noem maar op. Maar wat betekent dat eigenlijk, β€˜je stem laten horen’, hoe doe je dat? Als jongerenambassadeur maak je daar vanzelf kennis mee tijdens de starttraining en gedurende je jongerenambassadeurschap. Nu is er daarnaast ook een online les, waarmee je op school leert over advies geven, impact maken en jongerenambassadeur worden! Geeft jouw docent hem al?

Het zijn spannende tijden voor het onderwijs. Het hele land staat op zijn kop door het corona-virus: de scholen zijn dicht, leerlingen doen hun schoolwerk vanuit huis en docenten zetten zich in om in no-time hun lessen op afstand vorm te geven. Jongerenambassadeurs draagt daar graag aan bij! Daarom hebben we een les ontwikkeld die leerlingen online kunnen volgen. Ook kan een webinar worden ingepland, waarbij leerlingen al hun vragen live kunnen stellen aan de jongerencoach. En als het opdrachtenformulier wordt opgestuurd naar Jongerenambassadeurs, helpen wij om Γ©cht jongerenambassadeurs te worden bij een organisatie!

Wil jij deze les ook volgen in het lesprogramma van jouw school? Of ben je docent en lijkt het je leuk deze les aan te bieden aan je leerlingen? Je vindt de les hier: www.jongerenambassadeurs.com/les! Of neem contact op via 06 18530825 of info@jongerenambassadeurs.com over de les en webinar!