Jongerenambassadeur Jelle gestart bij voedselproducent AnaLove

Afgelopen week is Jongerenambassadeur Jelle aan de slag gegaan bij zijn droomplek: voedselmaker AnaLove. De komende maanden gaat hij het bedrijf adviseren over nieuwe producten. Een “match made in heaven”, aldus Jelle, die in zijn vrije tijd veel met voedsel bezig is.

Inmiddels heeft Jelle zijn eerste kennismaking met AnaLove erop zitten. Hij denkt allereerst mee over de lancering van nieuwe producten, aangezien het bedrijf zich wil verbreden. Het is geen toeval dat hij bij AnaLove als Jongerenambassadeur aan de slag gaat: “Ik studeer scheikunde en ben echt de voedselkant opgegaan. Daarnaast ben ik in mijn eigen leven veel met voedsel bezig. Ik probeer zo gezond en duurzaam mogelijk te eten,” aldus Jelle.

AnaLove staat voor de uitdaging nieuwe innovatieve concepten op de markt te zetten. “Met het minimaliseren van E-nummers en toevoegingen is AnaLove al goed op weg. Ik vind het mooi om aan die pure en mooie producten bij te dragen. Want alle beetjes helpen!” aldus de student, die de pragmatische insteek van de opdrachten erg fijn vindt.

Jelle bevindt zich dus op het snijvlak tussen milieu aan de ene kant, en lekker eten aan de andere kant. Hier voelt hij zich, vooral door zijn eigen levensstijl en houding ten opzichte van voedsel, erg prettig bij. “Als je gezond eet, ben je verbonden met jezelf. Je laat ermee zien dat je goed voor jezelf en anderen zorgt. Een biologische en vegan levensstijl moet ‘gewoon’ worden, want er hangt nu nog een bepaald sfeertje omheen. Daar denk ik graag over mee als Jongerenambassadeur!”

Geïnspireerd geraakt door de match van Jelle? We kijken graag met je naar een plek die aansluit op jouw interesses! Stuur ons een appje op 06 18530825!