Selecteer een pagina

Maatregelen rondom coronavirus

Door de maatregelen rondom het coronavirus blijft iedereen zo veel mogelijk thuis. Dus waarschijnlijk heb ook jij tijdelijk even geen school, studie, sport of feestjes. De fysieke jongerenambassadeurs-afspraken gaan voorlopig niet door. Maar gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om thuis aan de slag te gaan!

Op advies van de overheid en het RIVM vermijden we sociaal contact zoveel mogelijk en zitten we veel thuis. Zo letten we op de veiligheid van jong Γ©n oud. Dat heeft ook gevolgen voor de activiteiten van jongerenambassadeurs. Fysieke afspraken met organisaties kunnen niet doorgaan. Gelukkig is er wel de mogelijkheid om te bellen of om zelf thuis verder te gaan met onderzoek, een mindmap, of een ander onderdeel van je advies. Jouw jongerencoach denkt hier graag over mee!

Jongerenambassadeurs laat de stem van jongeren in de maatschappij horen. En van je laten horen is juist nu heel belangrijk! Zeker voor alle mensen die thuis zitten en zich alleen voelen. Heb jij een mooi idee hoe we ervoor kunnen zorgen dat juist kwetsbare personen, die zich nog meer moeten isoleren, zich minder alleen voelen? Of een ander mooi initiatief om mensen een hart onder de riem te steken? Laat dan van je horen!

Hou voor updates onze site en socials in de gaten. Binnenkort komen we met nog meer manieren om online van start of verder te gaan met je jongerenambassadeurschap. Daarnaast staan onze jongerencoaches klaar voor al jouw vragen en natuurlijk om mee te denken! Dus heb jij een idee om impact te maken? Laat het ons weten! App of bel naar 06 18530825.