JA Online Meet-Up #4: ontmoet, leer & inspireer!

Na het succes van de voorgaande Meet-Ups is het in november alweer tijd voor de vierde JA Meet-Up. Op donderdag 25 november komen we vanaf 18:30 uur online bij elkaar. Lees snel verder om erachter te komen wat er die avond op het programma staat. Aanmelden voor de Meet-Up kan hier.

Tijdens de Meet-Up krijg je de kans om andere jongerenambassadeurs te leren kennen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Wellicht heeft iemand na diens ambassadeurschap wel een eigen bedrijfje opgericht, of heeft iemand ervaring opgedaan die diens leven heeft veranderd! Ook is het interessant om te ontdekken hoe andere jongeren hun stem hebben laten horen.

Op het programma:

  • Speeddaten: Aan de hand van ijsbrekers leren jullie elkaar en het team van Jongerenambassadeurs beter kennen.
  • Inspirerende pitch: We nodigen iemand uit die ons aan de hand van diens eigen verhaal inspireert om op onze eigen manier impact te maken.
  • Mini-workshop: Jongerencoach Dauphine geeft tips en tricks omtrent timemanagement zodat jij in de toekomst effectiever met je tijd om kan gaan.

Samen maken we nieuwe vrienden en leren handige tools! Ook als je (nog) geen jongerenambassadeur bent (geweest), bent je meer dan welkom bij de Meet-Up. Maak kennis met elkaar en blijf op de hoogte van wat Jongerenambassadeurs allemaal doet. Wie weet word je wel geïnspireerd om zelf (weer) impact te maken!

Dus, wil jij de vierde editie van de Meet-Up niet missen? Meld je dan hier aan. Hopelijk zien we je op donderdag 25 november vanaf 18:30 uur online. Tot dan!