Selecteer een pagina

JA Online Meet-Up #5: bouw aan een gezamenlijke toekomstdroom!

Een nieuw jaar betekent een nieuwe meet-up! Dit keer gaan we met de JA-community in gesprek over toekomstdromen en hoe je die onder woorden kan brengen. Op woensdag 16 februari komen we vanaf 18:30 uur online bij elkaar. Lees snel verder om erachter te komen wat er die avond op het programma staat. Aanmelden voor de Meet-Up kan hier.

Tijdens de Meet-Up leer je meer over het geven van een pitch en krijg je de kans om andere jongerenambassadeurs te leren kennen en elkaar door middel van het delen van je eigen toekomstdromen te inspireren.

Op het programma:

  • Workshop: Jongerencoach Dauphine geeft tips en tricks over het geven van een pitch. Deze nieuwe kennis kunnen jullie later in de Meet-Up al gelijk toepassen.
  • Toekomstdromen: In deelgroepjes delen jullie je eigen toekomstdromen en formuleren jullie op basis hiervan een gezamenlijke toekomstdroom.
  • Pitchen: Aan het einde van de Meet-Up krijgt elk groepje de kans om de gezamenlijke toekomstdroom te delen met de hele groep.

 

Samenย maken we nieuwe vrienden en ontwikkelen we onze vaardigheden!ย Ook als je (nog) geen jongerenambassadeur bent (geweest), ben je meer dan welkom bij de Meet-Up. Maak kennis met elkaar en blijf op de hoogte van wat Jongerenambassadeurs allemaal doet. Wie weet word je wel geรฏnspireerd om zelf (weer) impact te maken!

Dus, wil jij de vijfde editie van de Meet-Up niet missen? Meld je dan hier aan. Hopelijk zien we je op woensdag 16 februari vanaf 18:30 uur online. Tot dan!