JA Online Meet-Up #6: ontwikkel je sollicitatie-skills van CV tot aan LinkedIn!

Het is tijd voor de zomer, maar eerst een meet-up! Op donderdag 7 juli vanaf 17:30 ontmoeten we elkaar op ons kantoor in Den Haag. Tijdens de Meet-Up duiken we in de wereld van solliciteren; van een spoedcursus LinkedIn tot aan een nieuwe foto voor je CV. De avond sluiten we af met pizza’s! Lees snel verder om erachter te komen wat er die avond op het programma staat. Aanmelden voor de Meet-Up kan hier.

Tijdens de Meet-Up krijg je de kans om andere jongerenambassadeurs te leren kennen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Ook is het interessant om te ontdekken hoe andere jongeren hun stem hebben laten horen. Ook een moment om te netwerken onder het genot van je favoriete pizza. Deze Meet-Up staat in het teken van het bouwen aan je CV en LinkedIn.

Op het programma:

  • Netwerken: Aan de hand van ijsbrekers zullen jullie netwerken met andere jongerenambassadeurs en de jongerencoaches!
  • LinkedIn workshop: Jongerencoach Dauphine geeft een workshop over hoe je het beste uit LinkedIn haalt en hoe je een professioneel en aantrekkelijk CV maakt.
  • LinkedIn foto’s: Een fotograaf is aanwezig om je portret te schieten. Fijn voor je LinkedIn of voor op je CV.

 

Samen bouwen we zo nog beter aan onze toekomst! Met de tips die je krijgt en het netwerk dat je opbouwt, heb je een steuntje in de rug voor in je verdere loopbaan! Ook als je (nog) geen jongerenambassadeur bent (geweest), bent je meer dan welkom bij de Meet-Up. Maak kennis met elkaar en blijf op de hoogte van wat Jongerenambassadeurs allemaal doet. Wie weet word je wel geïnspireerd om zelf (weer) impact te maken!

Dus, wil jij de zesde editie van de Meet-Up niet missen? Meld je dan hier aan. Hopelijk zien we je op donderdag 7 juli om 17:30 op ons kantoor aan de Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag. Tot dan!