Jongerenambassadeurs gaat met de tijd mee!

Het is een jaar van uitdagingen en dat blijft het, dit betekent dat we ons continu aan nieuwe omstandigheden aanpassen. Ook wij moeten mee met de tijd, niet alleen de trainingen vinden online plaats, maar gelukkig kunnen ook veel Jongerenambassadeurs hun onderzoek online voortzetten. Een ander onderdeel van ons werk is het geven van gastlessen op onder andere middelbare scholen. Hoewel dit wat lastiger is door de maatregelen gaan wij niet bij de pakken neerzitten. De jongerencoaches hebben de koppen bij elkaar gestoken en nagedacht over de gastles van de toekomst!

Gelukkig mogen de scholen tot nu toe gewoon open blijven. Toch blijkt dat veel scholen uit voorzorg geen mensen van buitenaf binnenlaten. Logisch natuurlijk, maar voor ons een creatieve uitdaging. Kom maar op, want wij gaan geen uitdaging uit de weg! Hoe kan de gastles aangepast worden aan de tijd van nu? En hoe zorgen we ervoor dat ons enthousiasme net zo goed overkomt als we niet fysiek langs kunnen komen? Na een online brainstorm bleek al snel dat er veel verschillende opties zijn en werd de keuze zelfs nog lastig. Daarom presenteer ik jullie graag onze twee (!) nieuwe en volledig corona-proof gastlessen:

  • Aansluiten bij een digitale les: Hebben jullie enkel online les, dan sluiten we graag aan bij een digitale les. Van interactieve onderdelen tot video’s, alles komt voorbij. Het is net even anders dan een fysieke les, maar daarom voor ons zeker niet minder leuk!
  • Online pitch: Komen jullie nog op school, maar heeft de school liever geen mensen van buitenaf op school? Dan is dit de perfecte optie voor jullie. Via een live verbinding vertellen wij de klas meer over ons toffe project en beantwoorden we al jullie vragen.

Naast deze online lessen kun je ons nog steeds uitnodigen voor een fysieke gastles. Wij houden graag rekening met de regels op jullie school, in overleg is daarom veel mogelijk. Zo maken we alles precies op maat. Dus, (mede-)leerlingen enthousiast maken over Jongerenambassadeurs? Stuur een mail naar info@jongerenambassadeurs.com of app naar 06-18530825. Hopelijk tot snel!