Het team van Jongerenambassadeurs blikt terug op een veelbewogen jaar! Meer dan honderd jongeren zijn aan de slag gegaan bij hun droomplek en hebben op allerlei manieren hun stem laten horen. Al met al een zeer succesvol 2019, met een voldaan gevoel gaan ook wij genieten van de rust tijdens de feestdagen!

Stad en land zijn we afgereisd om op de meest uiteenlopende plaatsen in Nederland droomplekken te verzilveren. Met ruim 400 organisaties zijn we in gesprek gegaan over het verzilveren van de stem van jongeren. We gingen bij hen langs om meer te vertellen over Jongerenambassadeurs en ons enthousiasme met hen te delen. En wat een mooie reacties kregen we daar op! Organisaties vinden het ontzettend belangrijk om te horen met welke ideeën en inzichten jongeren komen, maar weten nog niet altijd hoe ze dat vorm moeten geven. Gelukkig kan Jongerenambassadeurs daar bij helpen!

Daarnaast wisten jullie ons via WhatsApp goed te kunnen vinden met alle vragen of opmerkingen: met meer dan 350 jongeren zijn we in gesprek gegaan over hun interesses en de mogelijkheden. Ook via socials kregen we steeds meer bereik, meer dan 500 volgers op Instagram checken onze stories en posts. Zo kregen we dit jaar een goed beeld van wat jullie belangrijk vinden, bijvoorbeeld in de begeleiding, en wat de verwachtingen zijn van een droomplek. Ook in 2020 zijn wij weer vijf dagen per week bereikbaar via alle kanalen. Nu is het tijd om na te genieten van het afgelopen jaar en op te laden voor een fris begin van 2020. Op 2 januari zijn wij weer bereikbaar via mail, app en socials! Fijne feestdagen!