Luister naar inspirerende sprekers tijdens de talk Praat toekomst met me!

Op vrijdagavond 17 september sluiten we de Week van de Jongerenstem af met een talk, Praat toekomst met me, in het maatschappelijk en cultureel centrum De Kargadoor in Utrecht. Tijdens de talk gaan we in gesprek met voormalig VN-jongerenvertegenwoordiger Jahkini, lhbti+-activist Zeger en spokenword artiest Karim. We praten over hoe zij hun ambities waar hebben gemaakt en vorm geven aan hun eigen toekomst. Na afloop kan je eigen vragen stellen aan onze sprekers en met elkaar in gesprek te gaan. Plus: er vindt een korte performance plaats! Lees hier meer over de verschillende sprekers en meld je aan!

Jahkini (20) 
Als VN-jongerenvertegenwoordiger kreeg Jahkini de kans om bergen te verzetten op het gebied van betekenisvolle jongerenparticipatie. Nu haar termijn als jongerenvertegenwoordiger erop zit, gebruikt ze haar opgedane kennis en ervaring ​als consultant om toegang voor jongeren te vergroten in alle lagen van de samenleving. Check de insta van Jahkini voor meer!

 

Karim (25) 
Karim is een spokenword artiest, dichter en studeert aan de hogeschool Rotterdam om leraar maatschappijleer te worden. Sinds 2018 vormt de podiumkunst een stabiel thuis voor zijn gedachten die bewegen tussen werelden van opgroeien, het nu [dunya], het hiernamaals [akhirah] en het hebben van zowel de Nederlandse als Egyptische nationaliteit. Niet alleen voor de elitaire literatuurfanaten, maar met name voor de drerries. Check de insta van Karim voor meer!

 

Zeger (16)
Vanuit Zeeland zet Zeger zich in zowel lokaal als nationaal in voor lhbti+-jongeren. Gesprekken voeren is voor hem een vanzelfsprekendheid. Op school als voorzitter van zijn GSA en bij nationale instanties zet hij zich in bij het COC en Pride & Sports. Zijn doel is dat iedereen iemand heeft waar die zichzelf in kan herkennen en zich veilig voelt om echt zichzelf te zijn. Check de insta van Zeger voor meer!

Zien we je op vrijdag 17 september in de Kargadoor in Utrecht? Meld je hier aan!

Benieuwd naar de andere activiteiten tijdens de Week van de Jongerenstem? Lees hier over het hele programma. Gelijk aan de slag als jongerenambassadeur? Meld je hier aan of stuur een appje naar 06 – 18 53 08 25!