De Kargadoor

De Kargadoor is een maatschappelijk en cultureel podium aan de Oudegracht in Utrecht. Deze creatieve broedplaats biedt een uitgebreid programma met dialoog, debat, muziek, vertelkunst, comedy en beeldende kunst. En dat al 65 jaar! In De Kargadoor is van alles mogelijk. Zo kwamen de Dolle Mina’s en de bedenkers van het originele Lowlands hier ook langs om te vergaderen.

Ondanks dat ons programma heel breed is, hebben wij altijd ruimte voor meer. Het lijkt ons heel tof om samen te kijken wat De Kargadoor kan bieden aan jongeren.

Organiseer je graag events of wil je dat graag een keer doen? Mis je nog een bepaalde activiteit in Utrecht? Heb je toffe ideeën die je wil uitwerken? Laat je horen! Wij hebben het advies van jongeren nodig rond naamsbekendheid en zichtbaarheid van De Kargadoor. Ook zijn we opzoek naar jongeren die ons kunnen adviseren over, en wellicht het uitvoeren van, verschillende soorten activiteiten in De Kargadoor.

Het maakt niet uit of je ervaring binnen de cultuursector hebt, wij staan open voor een vernieuwende en frisse blik! Heb jij goede ideeën over het organiseren van een workshop, activiteit, of ander evenement? Als jongerenambassadeur bij De Kargadoor krijg je hier de mogelijkheid voor.

Waarom jongerenambassadeur worden bij De Kargadoor?

  • Je krijgt via Jongerenambassadeurs je eigen coach die jou begeleidt tijdens het project;
  • Met jouw perspectief help je De Kargadoor om jongeren beter te bereiken;
  • Je krijgt de mogelijkheid om zelf een activiteit te organiseren, en misschien zelfs een terugkerende activiteit!
  • Je leert hoe je een programma maakt, een productie uitvoert en deze van te voren promoot!
  • Jongerenambassadeurs heeft een heel groot netwerk aan jongeren en we organiseren vaak ook Meet-ups. Dus wil je nieuwe jongeren leren kennen en met hen samenwerken? Geef je dan op!
  • Een kijkje in de keuken: je krijgt te zien hoe De Kargadoor te werk gaat, en krijgt hierdoor een beter beeld van hoe de cultuursector in elkaar steekt.

Het maakt niet uit of je ervaring binnen de cultuursector hebt, ze zoeken een frisse blik! Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een bericht naar 06-18530825!

Meer info over De Kargadoor? Klik hier.