Word jongerencoach en help jongeren om impact te maken!

Bij Jongerenambassadeurs geloven wij in de kracht en onmisbare impact van jongeren. Met hun energie, ideeën en adviezen zetten zij de wereld positief in beweging. Daarom matcht Jongerenambassadeurs in heel Nederland jongeren aan organisaties, bedrijven en overheden met relevante vraagstukken voor jongeren. Wil jij jongeren tussen de 12 en 30 jaar overal in het land de kans geven hun stem te laten horen? Wij zijn op zoek naar versterking, dus: solliciteer nu! Bij het vinden van de geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

In heel Nederland maakt Jongerenambassadeurs matches tussen gemotiveerde jongeren van 12 tot 30 jaar en organisaties die een adviesvraag aan hen voorleggen. Als jongerencoach weet jij jongeren, scholen en organisaties te enthousiasmeren en te binden aan het project. Je gaat proactief en creatief aan de slag met de kansen die je signaleert bij scholen en organisaties. Je traint en begeleidt jongeren(panels) in hun jongerenambassadeurschap en schakelt nauw met het Jongerenambassadeursteam. Eens per week ontmoet het team elkaar op ons kantoor in Den Haag, daarnaast werk je voornamelijk vanuit huis of ben je onderweg naar jongerenambassadeurs, organisaties of scholen. We zijn een landelijk project en dat willen we ook graag weerspiegelen in ons team.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Je vindt de volledige vacaturetekst hier.

Wil je alvast een idee krijgen wat een jongerencoach zoal doet? Bekijk hieronder de ervaringen van oud-jongerencoach Jasmin: