De bibliotheek Eindhoven heeft je hulp nodig om de jongerenafdeling een make-over te geven! We hebben de leukste en nieuwste boeken, maar we willen meer zijn dan alleen een plek waar je boeken leent. Hoe maken we er ook een plek van waar jongeren zich thuis voelen?

We zijn op zoek naar jullie ideeën, wensen en plannen, zodat we er samen iets moois van kunnen maken. Welke activiteiten zou je leuk vinden? Wat kunnen we nog meer aanbieden in onze collectie? En hoe gaat dit er in de bibliotheek uitzien? Help ons met het meedenken, maar ook met het uitwerken en organiseren. Zo kan jij er voor zorgen dat jongeren in Eindhoven met plezier naar de bieb komen.

En zo kunnen wij er hopelijk voor gaan zorgen dat jongeren ontdekken dat de bieb echt niet zo stoffig is. Dat nieuwe dingen leren en kennis delen op heel veel verschillende manieren mogelijk zijn.  

Je krijgt begeleiding om hier met een groep aan te werken. Dus ben jij creatief, enthousiast en tussen de 12 en 18? Meld je dan aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825