Amnesty International Zwolle

Lokaal strijden voor mensenrechten wereldwijd? Dat kan! De lokale afdeling van Amnesty International in Zwolle is op zoek naar jongeren-input! Want: jongerenrechten zijn óók mensenrechten. We zoeken een jongerenambassadeur die warmloopt voor mensenrechten en hiervoor iets wil betekenen.

Het project
Amnesty draait nu om meer dan alleen brieven-schrijfacties, en wordt pas écht relevant met meer inclusiviteit! Want iedereen is welkom bij Amnesty. Het jongerenteam van Amnesty is opzoek naar jonge mensen die mee willen denken. Op wat voor manier dan ook. Welke jongerenrechten verdienen volgens jou meer aandacht? Onderwijs? Wonen? Vrije tijd? En: welke acties horen daarbij?

Naar wie zijn wij opzoek?
Wij zijn op zoek naar proactieve jongeren die leuke ideeën hebben om onze doelgroep te bereiken. Je krijgt bij ons alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te geven. Je vindt het leuk om contact te maken met andere jongeren, en je werkt gemotiveerd en zelfstandig. Je bent inventief, en hebt ideeën over hoe je de mening van jongeren kan peilen en overbrengen. Tot slot draag je graag een steentje bij in onze actiegroep.

Word jongerenambassadeur bij Amnesty Zwolle!

  • Draag bij aan een maatschappelijk betrokken actiegroep
  • Breng je eigen ideeën en initiatieven in en voer deze ook echt uit
  • Grijp de kans om jezelf verder te ontwikkelen
  • Ontmoet een leuk team met andere gelijkgestemde en enthousiaste vrijwilligers
  • Laat je stem horen, en help mee om de stem van andere jongeren te laten horen

Weet jij jongeren te vinden en een stem te geven? Meld je dan aan als jongerenambassadeur via de knop hiernaast of stuur een bericht naar 06-18530825. Ook als je nog niet zeker weet of je wilt starten, kan je vrijblijvend een gesprekje inplannen met een jongerencoach van Jongerenambassadeurs. We kunnen samen kijken of het bij jou past!

Klik hier voor meer info over Amnesty International Zwolle.