Anouschka is jongerenambassadeur bij Natuur- en Milieufederatie Limburg!

In november bestond de Natuur- en Milieufederatie 50 jaar: een mooi moment om een jeugdbeweging in het leven te roepen! Samen met andere jongeren gaat Anouschka hiermee aan de slag. Samen dragen ze bij aan duurzamer en een milieubewuster Limburg! Waarom Anouschka hier aan meewerkt? Dat vertelt ze graag zelf: “Dierenwelzijn, een topic wat altijd tussen wal en schap valt. Als jongerenambassadeur zetten we zowel het welzijn van dier als mens evenredig op de kaart.” Wat wil jij op de kaart zetten? Meld je aan als jongerenambassadeur en laat je stem horen!

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer