Sam en Michelle zijn jongerenambassadeurs bij Dierenambulance Den Haag!

Dit jaar bestaat Dierenambulance Den Haag 50 jaar! Om dat te vieren helpen jongerenambassadeurs Sam en Michelle met het organiseren van een evenement voor de dierenambulance. Zo proberen ze er samen voor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren de dierenambulance kennen! De meiden zijn super enthousiast: “Wij zijn Jongerenambassadeurs geworden bij de dierenambulance, omdat wij het bestaan van de organisatie belangrijk vinden en we ze willen helpen met groeien. Zo kunnen alle dieren een goed leven hebben!”

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer