Maryam is jongerenambassadeur bij het Overlegorgaan Joden Christenen en Moslims!

Het nieuwe jongerenpanel bij het Overlegorgaan Joden, Christenen & Moslims (OJCM) is al even van start. Het panel zet het werk voort van het eerste jongerenpanel en gaat in gesprek over de behoeftes onder religieuze jongeren en welke thema’s daarin belangrijk zijn. Jongerenambassadeur Maryam is daar onderdeel van en ziet veel waarde in de verbinding tussen jongeren van verschillende achtergronden. Zelf zegt ze erover: “door met elkaar in gesprek te gaan, kunnen we een brug vormen tussen verschillende religies en stereotypen loslaten.”

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer