Mikkie is jongerenambassadeur bij de Woonbond!

Jongerenambassadeur Mikkie gaat zijn bijdrage leveren aan de woningcrisis bij de Woonbond. De bond wil jongeren beter bereiken en hoopt hen met de hulp van jongerenambassadeurs beter te kunnen ondersteunen bij hun woonproblemen. Mikkie is erg enthousiast om aan de slag te gaan: “Een woning vinden brengt voor studenten ongelofelijk veel onnodige stress met zich mee. Daarom ben ik blij dat ik de Woonbond kan helpen in het uitbreiden van hun bereik, zodat hun geweldige werk meer jongeren kan bereiken en ondersteunen.” 

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer