Joyce is jongerenambassadeur bij Halt!

Er is een nieuwe groep jongerenambassadeurs aan de slag gegaan bij Halt! Joyce is één van die jongerenambassadeurs. De groep gaat over verschillende thema’s brainstormen. Uiteindelijk delen ze hun ervaringen en die van hun omgeving en presenteren dit in een advies aan Halt. Voor Joyce is het essentieel om jongeren hierbij te betrekken. Zelf zegt ze hierover: “Om tot de kern van het onderwerp te komen, is de stem van jongeren nodig!”. Ook impact maken en een frisse blik bieden? Meld je aan als jongerenambassadeur.

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer