Anne is jongerenambassadeur bij het Beatrix Kinderziekenhuis!

Jongerenambassadeur Anne combineert een jongerenambassadeurschap met haar profielwerkstuk. Dat doet ze bij het Beatrix Kinderziekenhuis. Zelf zegt ze hier het volgende over: “Ik vind het mooi dat ik als jongere het Beatrix Kinderziekenhuis kan helpen. Het is namelijk belangrijk dat er genoeg verplegers zijn. Daarom is het van belang dat wij als jongerenambassadeurs nadenken over hoe jongeren gestimuleerd kunnen worden om verpleegkunde te gaan studeren.” Heel veel succes Anne! 

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer