Annemijn is jongerenambassadeur bij Taalunie!

Jongerenambassadeurs Annemijn en Fausto zijn begonnen bij de Taalunie. Samen gaan ze aan de slag met een onderzoek naar de relatie tussen jongeren en taal. Wat vinden jongeren interessant? Wat zouden zij graag willen zien op de website en de social media? Hoe kunnen jongeren meer worden betrokken bij de Nederlandse taal? Uiteindelijk zullen ze de antwoorden presenteren aan de Taalunie in de vorm van een adviesrapport. Veel succes, Annemijn en Fausto! 

Benieuwd naar de vorderingen van Annemijn & Fausto? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer