Carlijn is jongerenambassadeur bij Amnesty Haarlem!

Samen met twee andere jongerenambassadeurs gaat Carlijn aan de slag bij Amnesty Haarlem e.o. Ze gaan op onderzoek uit hoe Amnesty Haarleem meer jongeren kan bereiken en enthousiasmeren om zich in te zetten voor mensenrechten. Dit doen ze door advies te geven over de acties, het organiseren van evenementen voor jongeren of misschien zetten ze wel een jongerenplatform op. Heel veel succes! 

Benieuwd naar de vorderingen van Carlijn? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer