Caspian is jongerenambassadeur bij het Nederlands Jeugdinstituut!

Jongerenambassadeur Caspian is een match met het Nederlands Jeugdinsituut. Zijn motivatie om aan de slag te gaan? “‘Niemand kan beter adviseren over de wereld van jongeren dan jongeren zelf. Daarom is het zo belangrijk dat zij de kans krijgen om actief mee te denken en praten over zaken die hun leven beïnvloeden.” Als jongerenambassadeur deelt hij zijn eigen ervaringen, geeft advies en krijgt de kans zijn ideeën uit te werken. 

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer