Fynn is jongerenambassadeur bij de politie!

Jongerenambassadeur Fynn is al even aan de slag bij het jongerenpanel van de Politie. Voor hem is de jongerenparticipatie erg belangrijk, daar zegt hij het volgende over: “Op deze manier kunnen jongeren echt meedoen in de samenleving. Zodat er niet alleen maar beslissingen over jongeren worden gemaakt, maar vooral mét jongeren. In het geval van de Politie vind ik het belangrijk dat ze jongeren mee laten denken, omdat de politie er voor ons allemaal moeten zijn, ook voor jongeren.”

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer