Gerdien is jongerenambassadeur bij Uitgeverij Malmberg!

 Jongerenambassadeur Gerdien is onderdeel van het jongerenpanel bij Uitgeverij Malmberg! Het jongerenpanel gaat advies geven over de leermiddelen van Malmberg. Hoe maak je jongeren enthousiast over de Nederlandse taal? Hoe krijg je jongeren aan het lezen? En is de lesmethode voor het vak biologie relevant genoeg? Waarom laten zoveel leerlingen het vak Frans vallen? Dit zijn vragen waar het panel samen met Uitgeverij Malmberg mee aan de slag gaat

Benieuwd naar de vorderingen van het jongerenpanel? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer